Lahden kaupunki: Mankelien testikausi päättyy, osallistu päättärikulkueeseen

Uutinen 25.10.2021 klo 9.00

Kaupunkipyörät siirretään lokakuun lopussa talvisäilytykseen. Tämän vuoden viimeinen mahdollisuus ajaa Mankeleilla on sunnuntaina 31.10.2021. Tervetuloa yhteiseen Mankeli-kulkueeseen.

Mankeli-pyörien koeajo
Kuva. Mankeli-pyörien koeajo. Kuva Lahden kaupunki.


Lahden kaupunkipyörä on Mankeli

Kiitos kaikille polkijoille Mankelien kokeilukaudesta! Tule juhlistamaan hienosti sujunutta kokeilukautta osallistumalla Mankeli-kulkueeseen 31.10.2021, klo 17.00 hämärän laskeutuessa.

Kulkueeseen voit osallistua lainaamalla Mankelin lähimmältä asemaltasi ja polkemalla yhteiselle tapaamispaikalle. Yhteinen lähtöpaikka on sataman Mankeli-asemalla Pro Puun edustalla. Kulkue kestää noin puoli tuntia ja se videoidaan. Kulkueeseen voi osallistua myös omalla pyörällä.

Mankelien kausilipun myynti on päättynyt

Päättäjäiskulkueeseen osallistuaksesi tarvitset kaupunkipyörien kausilipun. Kausilippujen myynti päättyi 20.10. Tällä haluttiin varmistaa, että jokaisella käyttäjällä olisi mahdollisuus saada rahoilleen vastinetta eikä kauden loppuminen tulisi yllätyksenä.

Lahden kaupunkipyörien kausi päättyy 31.10. Ensi keväänä Mankelit saapuvat asemille 1.4.2022.

Mankeli-käyttäjien joukko kasvoi koko pilotin ajan

Mankelien koekausi alkoi syyskuun alussa. Matkoja on tehty jo yli 20 000, keskimäärin 400-500 matkaa päivässä. Suosituimpia asemia ovat olleet Niemen kampus ja kauppatori.

Marraskuussa julkaistaan kokeilukauden laajemmat tulokset ja lähetetään kysely kaikille kaupunkipyörien käyttäjille. Kyselyllä kartoitetaan testikauden kokemuksia ja toiveita ensi vuodelle.

Lisätiedot:
Lahden kaupunki
hankepäällikkö Anna Huttunen
puh. +358 44 482 6176
Anna.Huttunen@lahti.fi