Ajankohtaista

UUTISET RSS

Ilmastoreivit

Yritysten ja kuntien ilmastoyhteistyö käyntiin

22.2.2021
Motiva ja Suomen ympäristökeskus toteuttivat Fisu (Finnish Sustainable Communities) -verkostossa Resurssiviisaiden yritysten ilmastoteot (Reivi) -jatkohankkeen yritysten ja kuntien ilmastoyhteistyön vauhdittamiseksi. Sekä kunnille että yrityksille työstetyt aineistot ovat hyödynnettävissä osoitteessa hiilineutraalisuomi.fi/yritysyhteistyo.
Tuulimyllyt

Kestävä kasvu kunnissa – rahoitusta ja ratkaisuja -webinaari 22.4.2021

18.2.2021
Tervetuloa kaikille kunnille avoimeen kuntaverkostojen yhteistyössä järjestämään Kestävä kasvu kunnissa – rahoitusta ja ratkaisuja -webinaariin 22.4.2021.
Talvinen katunäkymä

Ilmastotyö nivottava kuntien talousjohtamiseen

19.1.2021
Jotta kuntien ilmastotyö olisi systemaattista ja vaikuttavaa, se on nivottava osaksi kuntien talousjohtamista ja -prosesseja. Joulukuussa 2020 käynnistyneessä Resurssiviisaiden kuntien talous- ja ilmastojohtaminen (Reetta) -hankkeessa tunnistetaan, kehitetään ja kokeillaan keinoja huomioida ilmastotavoitteet kunnan budjetoinnissa, investointien suunnittelussa, kannattavuusarvioinneissa sekä hankinta- ja investointipäätösten perusteluissa.
Reivi-banneri

Ilmastoreivit-webinaari – Yritysten ja kuntien ilmastoyhteistyö käyntiin

30.11.2020
Tule mukaan Ilmastoreivit-webinaariin, joka käsittelee kuntien ja yritysten ilmastoyhteistyötä ja sen mahdollistamista monista eri näkökulmista. Tilaisuudessa saadaan tietoa kunnan yritysyhteistyön suunnittelemiseksi ja oppeja muiden kuntien kokemuksista sekä tuodaan myös esille yritysnäkökulma ilmastoyhteistyöhön.
Lisää uutisia