Ajankohtaista

UUTISET RSS

Frush-tapahtuma – Leanfill Oyn vastaanottamat kunniakirjat

Forssa: Kiertotaloustapahtuma FRUSH onnistui yli odotusten myös virtuaalisena

11.5.2021
Osallistujista 85 prosenttia aikoo osallistua myös ensi vuonna.

Hämeen ammattikorkeakoulun ja Forssan Yrityskehityksen järjestämä kiertotaloustapahtuma FRUSH järjestettiin huhtikuussa virtuaalisesti. Koko päivän kestänyttä tapahtumaa seurasi Facebookissa 1000 osallistujaa ja Youtubessa katselukertoja on päälle 1600. Tapahtuman tallenne on katsottavissa Youtubessa myös jälkikäteen.
Vaasan kaupunki – logo

Vaasan kaupunki kehittää kunnille työkalua liikenteen ilmastopäästöjen reaaliaikaiseen seurantaan

10.5.2021
Vaasan kaupunki on 1.5.2021 aloittanut ympäristöministeriön tukeman hankkeen, jonka tavoitteena on kehittää kunnille työkalu liikenteen ilmastopäästöjen reaaliaikaiseen seurantaan.
Ilmakuva Turun kaupungista

Turku on edelläkävijä ilmastonmuutoksen torjunnassa, mutta sopeutumisessa riittää kirittävää

10.5.2021
Turun kaupunkitutkimusohjelman julkaiseman katsauksen mukaan Turun ilmastopolitiikan vahvuuksia ovat kansainvälisestä näkökulmasta kunnianhimoiset tavoitteet, vahva poliittinen tuki, kaupungin itsenäinen taloudellinen asema ja mahdollisuus vaikuttaa energian tuotantotapoihin. Sen sijaan ilmastonmuutokseen sopeutumisessa ja kaupunkilaisten osallistumisessa Turku voi ottaa oppia verrokkikaupungeilta.
Taloyhtiöauto

Jyväskylässä käynnistynyt opiskelijoille suunnattu yhteiskäyttöautokokeilu

10.5.2021
Jyväskylässä on käynnissä kaupungissa opiskeleville opiskelijoille suunnattu yhteiskäyttöautokokeilu. Kokeilu toteutetaan yhteistyössä Keski-Suomen opiskelija-asuntosäätiö KOAS:n ja yhteiskäyttöautopalvelu Omago Oy:n kanssa. Kokeilu käynnistyi huhtikuun 2021 alussa ja päättyy kesäkuun lopussa.
Lisää uutisia