Ajankohtaista

UUTISET RSS

Milla Bruneau

Milla Bruneau Lahden ympäristöpääkaupunkihankkeen johtoon

13.9.2019
Lahden kaupunki valittiin Euroopan ympäristöpääkaupungiksi vuodeksi 2021. Kaupunki haki hankkeeseen johtamisen ammattilaista, jolla vahva kokemus projektijohdosta, yritysyhteistyöstä ja kansainvälisestä toiminnasta.
Vuoden kiertotalouskunta -kilpailu

Jyväskylä on vuoden kiertotalouskunta 2019

11.9.2019
Kuntaliitto, Suomen ympäristökeskus SYKE ja Sitra haastoivat toukokuussa 2019 kaikki Suomen kunnat kisaamaan vuoden kiertotalouskunnan tittelistä. Jyväskylän kaupunki julkistettiin kilpailun voittajaksi Kuntamarkkinoilla 11.9. Kunniamaininnat saivat Lappeenrannan kaupunki ja Oulun kaupunki. Kilpailuun osallistui yhteensä kymmenen kuntaa.
Climat Joensuu verkko

Climate Joensuu -verkkosivusto kokoaa yhteen Joensuussa tehdyt ilmastoteot ja osallisuuden keinoja

15.8.2019
Joensuun kaupunki on julkaissut uuden ilmastoasioihin ja kaupungin ilmastotyöhön keskittyvän sivuston Climate Joensuu. Verkkosivuston osoite on www.climatejoensuu.fi.
Rahapuu piirroskuva

Verkkokoulutuksesta eväitä kestäviin ja innovatiivisiin julkisiin hankintoihi

31.7.2019
"Julkisilla hankinnoilla kestävä tulevaisuus" -verkkokoulutus tarjoaa kattavan opintopaketin kestävistä ja innovatiivisista julkisista hankinnoista. Verkkokoulutus on tarkoitettu kaikille, jotka tekevät merkittäviä ostopäätöksiä julkisilla rahoilla esimerkiksi kunnissa, sairaanhoitopiireissä, valtion palveluksessa tai seurakunnissa.
Lisää uutisia