Ajankohtaista

UUTISET RSS

Kasvi kämmenellä

Liikenne aiheuttaa eniten päästöjä Vaasassa

21.5.2019
Uusimpien tilastotietojen mukaan liikenne on eniten päästöjä aiheuttava sektori Vaasassa. Tieliikenteen päästöjä tulisi vähentää 90 %, jotta Vaasan kaupunki olisi hiilineutraali vuoteen 2035 mennessä. Vaasan yliopiston järjestämässä Vaasan murrosareenassa on määritelty 26 välitöntä muutostoimea kestävämmän liikkumisen ja liikenteen edistämiseksi Vaasassa.
Fiksu liikkuminen Kuopiossa ja Jyväskylässä

Fiksu liikkuminen Kuopiossa ja Jyväskylässä

13.5.2019
Kuopio ja Jyväskylä kuuluvat molemmat resurssiviisaiden edelläkävijäkuntien Fisu-verkostoon. Molemmissa kaupungeissa on satsattu paljon fiksuun liikkumiseen.
Pyöräily @Kasper Dalkarl

Vastaa kyselyyn – miten sinä haluat liikkua Vaasassa vuonna 2030?

9.5.2019
Vaasan kaupunki on aloittanut kestävän liikkumisen ohjelman teon keväällä 2019. Ohjelman tarkoituksena on laatia kaupungin yhteiset suuntaviivat arkiliikkumisen edistämiseksi ja vastata kysymykseen, miten Vaasassa liikutaan, kun kaupunki on hiilineutraali vuoteen 2035 mennessä. Vaikuta omiin tulevaisuuden näkymiisi vastaamalla verkkokyselyyn 23.5. mennessä ja voit voittaa lahjakortin pyörähuoltoon.
Kylän kattaus – logo

Jyväskylä: Kylän Kattauksen ruokastrategian mukaan ruokapalvelut tuotetaan kestävästi ja vastuullisesti

7.5.2019
Jyväskylän kaupungin ruokapalveluita tuottavan Kylän Kattaus -liikelaitoksen tavoitteena on toimia terveyden ja hyvinvoinnin edistäjänä yhtenä painopistealueena resurssiviisas ja eettinen toiminta.
Lisää uutisia