Ajankohtaista

UUTISET RSS

Kestävän kehityksen sitoumus

Kuntien kestävän kehityksen seurantaan ilmainen työkalu vuodelle 2019

20.2.2019
Valtioneuvoston kanslian Sitoumus 2050 -hanke tarjoaa ilmaisen kestävän kehityksen seurantatyökalun kunnille, jotka ovat tehneet kestävän kehityksen toimenpidesitoumuksen. Työkalu tarjotaan vuoden 2019 ajaksi.
Kuopion maaseutualueen lähipalvelukeskus.

Kuopiossa rakennetaan resurssiviisaita kouluja

11.2.2019
Kuopiossa on tavoitteena rakentaa mahdollisimman kestävästi ja ilmastoystävällisesti. Kuikkalammen päiväkodissa ja Kuopion läntisen maaseutualueen lähipalvelukeskuksessa tilat on jaettu tehokkaasti tukemaan uudenlaista oppimista ja rakennusten hiilijalanjälki pidetään kurissa.
Ketun kierrätys 556

Mobiilisovellus kannusti opiskelijoita kierrättämään Kuopiossa

5.2.2019
Asukkaille suunnattu mobiilipeli sai opiskelijat innostumaan lajittelusta ja kierrätyksestä. Erityisesti biojätteen ja muovin kierrätys sai potkua Kuopiossa järjestetyssä pilotissa.
Jalanjälki 556

Kokeiluhaku kannustaa hiilijalanjäljen puolittamiseen

1.2.2019
Kokeilunpaikka.fi-alustalla on avattu pienkokeiluhaku, joka tukee tavoitetta puolittaa kansalaisten hiilijalanjälki. Kokeiluhaun teemoina ovat arkiliikkuminen, kodin energiatehokkuusratkaisut sekä kestävä ja paikallinen kulutus. Hakuun voivat osallistua kaikki, jotka haluavat kehittää ratkaisuja ilmastoystävällisempään elämäntapaan.
Lisää uutisia