Ajankohtaista

UUTISET RSS

FISU-Podcast 29.10.2019

FISU-podcast – Turku ja Ii ilmastopositiivisuuden asialla

5.11.2019
Resurssiviisaiden edelläkävijäkuntien Fisu-verkostoon kuuluvissa Turussa ja Iissä uskotaan ilmastopositiivisuuteen ja kestävään kehitykseen.
FRUSH-logo

Forssan FRUSH-tapahtuma kiinnosti yleisöä

28.10.2019
Kiertotalouden kasvuyritys- ja start up-tapahtuma FRUSH järjestettiin Forssan Kehräämöllä 18-19.2019. Tapahtuma keräsi reilut 1 100 osallistujaa yli 30 eri maasta. Kotimaiset osallistujat jakautuivat melko tasaisella osanottajamäärällä, kolmasosa kutakin, julkisen, yksityisen ja opiskelijasektorin kesken.
Riihimäki – Logo

Riihimäellä on laadittu aiesopimus Fortumin kanssa yhteisestä kehittämistyöstä

21.10.2019
Riihimäen kaupunki ja Fortum Waste Solutions Oy ovat laatineet aiesopimuksen, jonka keskeisenä tavoitteena on uusien ja puhtaiden ratkaisujen kehittäminen ja käyttöön ottaminen. Riihimäen kaupungin strategian mukaan Riihimäki kehittyy pienimmän hiilijalanjäljen kaupunkina tiiviin kaupunkirakenteen sekä vahvan kiertotalousosaamisen johdosta.
Fiksusti liikkeellä

Biokaasulinkillä lähes äänettömästi ja päästöttömästi

21.10.2019
Jyväskylän seudun paikallisliikenteessä on päässyt kulkemaan ympäristöystävällisesti vähäpäästöisellä biokaasubussilla heinäkuusta alkaen. Tällä hetkellä neljä kaasuautoa palvelevat linjoilla 5 ja 5K keskustan, Ylistönmäen, Viitaniemen, Kortepohjan ja Mattilanniemen alueiden välistä liikkumista sekä erityisesti yliopiston, ammattikorkeakoulun ja ammatillisten oppilaitosten opiskelijoita.
Lisää uutisia